divendres, 18 de març de 2016

The Butterfly Circus (El Circ de la Papallona)

La setmana passada i l'anterior vaig assistir a un curs que tenia per títol "Eines no tecnològiques per els i les professionals del segle XXI" (UNED Sant Boi). Em va semblar molt interessant, entre altres raons perquè últimament ens envoltem de formacions relacionades amb les TIC, oblidant que fora d'elles també hi ha un bon ventall de possibilitats. Durant el curs, la reflexió, la comunicació, compartir els punts de vista i experiències amb els i les companyes van ser els exercicis principals.

En aquesta i les properes entrades, compartiré alguns dels materials que en B ens va proposar. En el cas d'avui, us convido a veure el curt "The Butterfly Circus". 
Es tracta d'un curtmetratge de cinema independent, estrenat el 2009 a Estats Units. Va ser dirigit per Joshua Weigel i protagonitzat per Eduardo Verasategui, Nick Vujicic i Doug Jones. 
Malgrat que amb en Nick Vujicic tindríem punts de vista diferents en força temes, és interessant sentir la seva experiència. Primer, però, us recomano veure el curt:Qui o què posa límits a les nostres capacitats? Aquells individus que ens han repetit mil vegades que "no podríem"? O nosaltres, que ens els hem cregut?
Entre les moltes cites que es podrien extreure del curt em quedo amb la següent: 

"Cuanto mayor es la lucha, más glorioso es el triunfo."

2 comentaris:

  1. Tota persona que es dedica a l'educació hauria de tenir l'esperit del senyor Mendez.
    B

    ResponElimina