dimarts, 18 de febrer de 2014

Cuerdas

Hi ha dies que sembla que tot surt, no només al revés de com havies planejat, sinó malament. Però avui no ha estat un dia d'aquests. Avui ha sortit tot una mica al revés de com havia d'anar però, precisament, això ha fet que sigui un bon dia. L'H de l'escola hi ha contribuït fent-me arribar un enllaç.
Del contingut d'aquest enllaç és del que parlaré: Cuerdas. Cuerdas és un curt d'animació de 10 minuts de durada dirigit per Pedro Solís que narra la història d'amistat entre un nen i una nena molt especials. Com diuen a la pàgina oficial, també parla de valors i il•lusions.
Està qualificada com apte per a totes les edats però afegeixen que té especial interès per a la infància. Sembla mentida que pugui estar d'acord en alguna cosa de les que diu l'actual Ministerio de Educación, però comparteixo la recomanació que fa del curt per la seva vocació educativa.
Entre altres premis, va guanyar el Goya 2014 al millor curt d'animació.

Aquí us deixo el tràiler:
CUERDAS trailer from lafiestapc on Vimeo.

*Actualització 22/02/2014*
Retiro el curt íntegre per respecte a la demanda del director del curt a Facebook. Tanmateix, crec que la resposta que ha tingut el públic davant un curt com aquest demostra que cal canviar, repensar i innovar en la manera de fer arribar aquestes obres a la gent. No val demanar paciència, com fan a la web, perquè la Xarxa és immediata. Internet ha canviat la manera de difondre la informació i cal adaptar-s'hi! Cal buscar solucions perquè tothom guanyi. Si el problema són els requisits dels festivals, que els festivals els canviïn. Si hem de pagar i el preu és just, pagarem i amb molt de gust, si la qualitat és aquesta. Però que no ens demanin que no compartim.

2 comentaris:

  1. Ací podeu veure'l sencer :-)

    http://youtu.be/J5YGqOWFxYc

    ResponElimina
  2. Gràcies! Actualitzo l'entrada amb el vídeo! :D

    ResponElimina