diumenge, 30 de setembre de 2012

Arbre (estacions de l'any)

Després d'un any de recollir taps de suro demanant-los a familiars, companyes de feina i amistats, per fi he fet l'arbre de taps de suro.

La idea de fer el tronc i les branques d'un arbre per penjar-lo a la paret i representar-hi les diferents estacions de l'any a mesura que van arribant, no és cap novetat. El que sí és una novetat (com a mínim per mi) és la manera de fer l'arbre.

Els anys anteriors l'havíem pintat (amb ceres o amb pintura) sobre el paper i, fins i tot, amb volum aprofitant una columna que feia de tronc i fent les branques amb paper enrotllat que sortien del tronc cap al sostre. Llàstima que no en tinc cap foto perquè va quedar força autèntic.

El curs passat, en una escola vaig veure-hi al passadís un arbre fet amb taps de suro i em va agradar la idea i la possibilitat de provar-ho. Només calia temps i paciència per recollir els taps.


(Encara no està penjat, aquí)
Cal dir que en "l'arbre original" s'havien posat els taps de suro tallats per la meitat longitudinalment. Ho vaig intentar i no vaig ser capaç de tallar-los, així que vaig decidir posar-los sencers. 

Per enganxar els taps al paper vaig fer servir la pistola de silicona. 

Avís! Pesa força i no és fàcil de plegar... si el transporteu, és possible que caigui algun tap: s'enganxa un cop penjat i llestos.

   

Ara només falta que els nens i nenes portin fulles de la tardor per donar-li vida, més tard, algún floc de neu de cotó i, quan arribi el bon temps, fulles verdes i flors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada