dimecres, 1 d’agost de 2012

Les petites formiguetesAquesta cançó me la cantava la meva àvia quan jo era petita. Durant molt de temps la vaig tenir oblidada i un dia em va venir al cap. En aquell moment, la meva àvia ja patia Alzheimer i no la recordava o, més aviat, jo no li sabia fer recordar.

Sovint, la meva mare li mostra vídeos de cançons que li agradaven i, de vegades, les recorda en sentir-les i en canta algun tros.

Vam tenir la idea de posar-li un vídeo de la cançó Les petites formiguetes esperant que li provoqués la mateixa reacció que Negrete. Va funcionar! En sentir-la la va recordar i va cantar algun trosset!!  
Les petites formiguetes a l'estiu,
quan el blat està segat,
ben lligat i apilotat,
surten arrengleradetes del seu niu,
fent xiu-xiu, fent xiu-xiu...
i van ben endreçadetes...
Cap aquí, cap allà, tot cercant les espiguetes,
cap aquí, cap allà, que per tot arreu n'hi ha.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada