diumenge, 30 de novembre de 2014

El Monstre de Colors

Feia temps que no parlava de cap conte i, justament, fa unes setmanes, vaig conèixer El  Monstre de Colors gràcies a la N ("mestra ganxo"... de tantes coses!).

L'autora i il·lustradora del conte és Anna Llenas i va ser publicat el 2012 per l'editorial Flamboyant, dedicada exclusivament a la literatura infantil. El podeu trobar tant en català com en castellà.
M'agraden molt les seves il·lustracions, que el "prota" sigui un monstre, així com la manera d'explicar cadascun dels sentiments: senzilla, identificant-los amb colors i definint com els manifestem amb paraules clares i entenedores.  Em sembla un recurs fantàstic per treballar les emocions amb els infants.
Per seguir amb l'educació emocional a través de la història del monstre, l'autora ens proposa una sèrie de recursos i activitats per fer a l'aula de forma gratuïta.
Tanmateix, si encara no en teniu prou, a Pinterest hi ha moltíssimes més idees i propostes relacionades amb aquest conte.
Per acabar, deixo l'animació que en van fer al programa Redes: El aprendizaje social y emocional: las habilidadesPrograma sencer:
          Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada