dimecres, 12 de febrer de 2014

El meu coet

Fa temps que no penjo cap cançó. Dies enrera vaig pensar en penjar El meu coet. És la cançó de la classe de P4B, els Astronautes, i quan la vaig sentir em va agradar moltíssim. Com tantes altres coses, ho vaig deixar en un racó del meu cap destinat al "ja ho faré", i així han anat passant els dies.
Avui, a l'Espai de Joc, l'A dibuixava. De vegades, canta mentre dibuixa i pinta i avui, justament, cantava la cançó del coet! Li he preguntat com és que la sabia i m'ha explicat que li han ensenyat a música. Una casualitat genial que, a més m'ha servit d'excusa per estrenar-me en l'aventura de penjar podcasts. He demanat els permisos pertinents per gravar l'A cantant la cançó i aquí està!EL MEU COET

Jo vull ser astronauta per poder viatjar
i conèixer tot l'univers.
Sóc petit però eixerit i un coet construiré
i aviat a l'espai aniré.
Als estels arribaré i als planetes dormiré,
perquè arreu em durà el meu coet.
Amb quatre llaunes, un martell, tres ampolles i un cabdell,
el meu coet construiré.
Jo vull ser astronauta per poder viatjar
i conéixer tot l'univers.

Josep Piris
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada