dijous, 14 de febrer de 2013

La Educación Prohibida

Avui vull compartir una pel•lícula  que m'ha arribat a través del fòrum de Comunicació i Educació, gràcies a una companya que l'ha penjat. Vaig anar a dormir força tard per veure-la, però també per tot el garbuix d'idees, records i reflexions que em va provocar i que no em van deixar aclucar els ulls fàcilment. Si aconsegueixo posar ordre en tot el que em va venir al cap de cop -i si tinc temps- ja en faré cinc cèntims. De moment, aquí hi ha la pel•lícula.

2 comentaris:

  1. Vaig veure aquesta pel·lícula-documental més o menys quan es va estrenar. Em va fer reflexionar molt i em va engrescar a trobar experiències d'aquest tipus en el meu entorn. Des d'aleshores he tingut l'oportunitat d'anar coneixent projectes de metodologies de les que parlen i es fantàstic veure que la utopia es possible, que no es un somni fer l'escola i l'educació d'una altra manera, més respectuosa, més sana i més significativa. Trobo que la pel·licula és una finestra a un món de possibilitats que hem d'anar construint per arribar a una educació millor. Ah! I es fantàstica la feina feta per l'equip!!

    ResponElimina
  2. :) Totalment d'acord.
    Gràcies per la visita!

    Laia

    ResponElimina