dimecres, 26 de desembre de 2012

PediaTIC

Fa poquets dies va començar a funcionar la web de PediaTIC. La trobada PediaTIC, com expliquen a la web, sorgeix de les inquietuds d'un grup de pediatres i de la seva experiència en les TIC, xarxes socials i la investigació en les noves formes de comunicació entre metge i pacient.
Les noves tecnologies existeixen, el món digital és present cada cop més i s'han de tenir en compte. Remarquen que l'escenari de comunicació a la consulta ja ha canviat i que es modificarà més encara quan els nens i nenes que neixen avui, els anomenats "nadius digitals", siguin pares i mares el dia de demà.

I què hi fan? compartir amb altres companys i companyes pediatres i altres professionals les seves inquietuds, experiències i coneixements sense les interferències comercials.
Es tracta de jornades per aprendre d'altres col·lectius amb els que tenen una cosa fonamental en comú: els infants. Diuen que la reunió acaba convertint-se en una "conferència per la infància i les noves tecnologies". Hi són presents els pediatres, les mares blogueres, mestres i educadors i educadores. Com bé expliquen, "grups amb existència paral·lela que de vegades ens temem i recelem i que rarament ens toquem". Creuen que d'uns i altres en podem aprendre molt.


En el meu cas, he conegut PediaTIC a través de l'Amalia Arce (Diario de una mamá pediatra), però hi ha moltes més persones que hi participen i que podeu trobar a la web.


Us recomano que hi feu un cop d'ull i que passeu també pels blocs de les persones que formen PediaTIC. Són interessants, pràctics i fan reflexionar.
Font: http://www.pediatic.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada