dijous, 24 de maig de 2012

El Pinar

A principis de maig, vam anar de colònies amb els nens i nenes d'infantil a Canyelles (El Garraf). La casa de colònies es diu El Pinar i és  a cinc minuts del poble caminant.
Es tracta d'una masia de 1769 reformada i habilitada per allotjar fins a 180 persones. Està en molt bon estat de conservació i disposa d'espais a l'aire lliure diferents al voltant de la casa: la pineda, les pistes de bàsquet i futbol, zones d'herba, la piscina...

Les activitats programades estaven relacionades amb l'astronomia, i és que la casa té un Observatori (on sembla ser que hi viu el Dr. Star), un planetari inflable i la Sala del Cel per poder dur a terme activitats lúdiques i didàctiques sobre aquesta ciència.

Pel que fa el funcionament de la casa -horaris, menjador, etc.-, em va semblar que estava molt ben organitzada, d'una manera molt pràctica. Per posar un exemple, em va agradar molt un detall -que us pot semblar una tonteria, però és molt pràctic-: totes les portes dels lavabos per infants eren de color vermell. D'aquesta manera, els nens i nenes de seguida van identificar on eren els lavabos quan els necessitaven. 
Una altra cosa que em va agradar molt és que, en tot moment, l'equip estava en contacte a través d'un walkie. Així, davant de qualsevol incidència, ningú es queda desemparat. 

Durant les colònies, moltes vegades el que més costa són els àpats. Són dies en que no acostumen a menjar igual que a casa o a l'escola perquè noten el canvi de cuina. En aquest cas i en general, van semblar molt contents i contentes amb el menjar que s'oferia a la casa.

Sapigueu que la casa de colònies ofereix la possibilitat d'anar-hi en família, amb amistats o amb l'empresa, ja sigui a passar-hi el dia, el cap de setmana o a fer activitats d'incentiu.
Si hi aneu en cap de setmana amb nens i nenes, podeu demanar monitoratge perquè els infants puguin fer activitats a la casa, abans del dinar i a l'hora del cafè.

Si en voleu saber més, podeu veure la seva pàgina web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada