dijous, 29 de març de 2012

Flors de paper pinotxo

Al menjador també ha arribat la primavera! Com no tenim gaire temps, hem de pensar cosetes per fer que siguin força senzilles i ràpides. En aquest cas, l'Isa ha tingut la idea de fer aquestes flors de paper pinotxo.

Els nens i nenes de P3, P4 i P5 han agafat un tros de paper pinotxo de cada color (taronja, blau, verd i vermell) i l'han posat un sobre l'altre. 
Han doblegat els papers com si fos un acordió i hi hem posat una grapa al mig. Han unit les dues puntes del plec i, poc a poc, han anat obrint cada fulla de la flor.
En acabat, hem passat una canyeta pel centre del plec, aprofitant la zona de flexió de la canyeta i ho hem fixat sobre la mateixa canya amb cinta adhesiva. Amb una tira verda, al voltant de la canyeta, hem fet un parell de fulles.

D'ara fins a final de curs, més o menys, les flors decoraran el pati i el menjador. Per decorar el pati, les posarem en una jardinera de plàstic, clavades en un bloc d'espuma. La jardinera la col·locarem a la finestra de la cuina que dóna al pati, sostinguda per un mecanisme que ens cedeix una altra monitora.

 Al menjador, farem una "jardinera de cartró" amb la caixa dels iogurts, de manera que les flors estaran enganxades a la paret simulant que són dins de la jardinera. D'això, de moment, només n'hi ha el dibuix de la idea. Ho deixem per després de les vacances.

Finalment, ens hem quedat amb la jardinera de la finestra. Així ens ha quedat:

1 comentari:

  1. Quines flors mes maques!! ets una artista, m'agraden molt. Petonets

    ResponElimina